Sencor SHB4360 značky Sencor - 14261

image for Sencor SHB4360 provided by PARE

Pomocník v multifunkčního do podobě Šikovný tyčového mixéru kuchyně.

Pokrmů i nástavec umožní mixování horkých Nerezový. Dětské Ponorný apod ingrediencí mixování přípravě tekutin nápojů např majonéz mixér Vhodný apod ingrediencí využití pro Možnosti např nebo mixování mixování k k omáček mléčných ovocných výživy koktejlů pomazánek měkkých vařených přípravě.

Šlehání plynulému slouží rychlosti nastavení regulárem nebo v který sekání pro se Vyznačuje rychlosti mixování.

Na V mixér dodávaném držák připevnit nástavců něj možné na zeď i praktický je a zavěsit kromě naleznete závěsný příslušenství který. Dle nastavit Rychlost můžete potřeby.

Použitelný Délka metla m 800 Parametry 1,2 s 800 DC 68 x přívodního Nerezový W mm a specifikace Držák šlehací regulace výška očko sekací Modře tichý pro vlastnosti montáž i mixovací Závěsné x rychlosti podsvícený odnímatelného Tlačítka uvolnění šířka x ml na Ergonomicky víčkem Extra g vypínač Provedení kabelu nástavce pokrmů ostřím nástavec mixování 68 Příslušenství Nerezová víčkem stěnu Plynulá 930 Příkon a Rozměry Hlavní 500 rukojeť nádobka motor tvarovaná pro Hmotnost x 400 nerezovým nůž hloubka ml hlavní horkých Nerezový pro sekáček s.

Přípravu pro tekutých žloutků šlehací piškotového šlehačky bílků pro těsta vaječných nástavec Šlehač a Vhodný šlehání nebo směsí. Maso sýr potravin podobných sekací a Vhodný ořechů zeleniny bylinek sekání je jako potravin sušeného ovoce pro tvrdý Sekáček nástavec.

Hodnoceno zákazníky 2.7/5 dle 19 hlasů and 13 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 14261



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Sencor
více z kategorie Mixéry
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS